U bent hier: Verbouwing
Welkom Registreren  |  dinsdag 18 december 2018   |  Inloggen
 

Verbouwing

Door de jaren heen hebben we al heel wat klusjes en verbouwingen achter de rug. De meest in het oog springende was toch wel het 'Kabof'. Hier hebben wij van een rommelig achterhuis een prachtig huisje gemaakt. Op de site staat een compleet foto-overzicht waarin deze metamorfose te volgen is.

Na een jaar werd dit toch wel wat te klein voor ons tweetjes en zijn we verhuisd naar onze eerste koopwoning. Een prachtig huis in jaren '30 stijl. Eigenlijk jaren '20, want de bouwtekening geeft 1929 aan. Stucplafonds, serredeuren, een erker en paneeldeuren. Een heerlijk sfeervol huis, waar we diverse klusjes hebben gedaan om het nog mooier te maken. Op de site staan verschillende projecten, waaronder de woonkamer, de babykamer en de zolder.

Na de geboorte van Sarah werd de behoefte aan meer ruimte toch wel groot. Met heel veel pijn in het hart verkochten we onze woning en kochten een nieuwbouw-woning terug. Omdat we graag sfeer wilden houden hebben we met diverse klassieke toevoegingen dit geprobeerd in ons nieuwe huis terug te brengen. Echte gipsen sierlijsten in de woonkamer, een landelijke keuken en een traploper zijn daar voorbeelden van. Op de site staan diverse projecten, waaronder de uitbouw aan de achterzijde, de keuken, de kinderkamers en de voortuin. Er staan nog genoeg klussen op het programma, dus deze zullen in de toekomst aan de site worden toegevoegd.
 

Kabof


Zien of bovenstaande bende een prachtige woonkamer kan worden?
Klik op bovenstaande afbeelding voor een verslag met foto's.

Jaren '30 woning


Klik voor een verslag van diverse klusjes in onze jaren '30 woning op bovenstaande afbeelding.

Nieuwbouw woning


Ons nieuwbouw huis had alleen een badkamer en een toilet. De rest moest allemaal nog bewoonbaar gemaakt. Klik op de afbeelding voor een impressie.

GoogleAds