U bent hier: Weblog
Welkom Registreren  |  dinsdag 18 december 2018   |  Inloggen
 

Dixidito weblog

Welkom op de Dixidito Online weblog! Hier schrijf ik met enige (on)regelmaat stukjes van belevenissen of ervaringen. Voel je vrij om te reageren op berichten of om eens door het archief te bladeren.
Door dixidito op vrijdag 25 september 2009 23:06
Het is dan eindelijk zover! We hebben weer vakantie. We waren dit jaar vroeg op vakantie geweest, in mei. Nou ja vakantie. We waren vrij, hebben geklust in huis en zijn een weekje naar het huisje van mijn vader in Duitsland geweest. Het was er heerlijk tussenuit, maar voelde toch anders dan echt 'op vakantie gaan'. De hele zomer hoor en zie je mensen om je heen hun koffers pakken en genieten. En wij werkten maar door. We waren er nu echt aan toe.

We besloten een Mystery Park de boeken bij Bungalows.nl. Je weet dan van tevoren niet naar welk park van Center Parcs in Nederland je gaat. Vijf dagen voor vertrek krijg je bericht. En inderdaad... de zaterdag voor vertrek lag er brief van Center Parcs op de mat. Het werd De Eemhof. Een park met mooie facaliteiten, althans wat ik me er van herinnerde. Ik be ... Lees verder »
 

Weblog zoeken

GoogleAds