U bent hier: Weblog
Welkom Registreren  |  dinsdag 18 december 2018   |  Inloggen
 

Dixidito weblog

Welkom op de Dixidito Online weblog! Hier schrijf ik met enige (on)regelmaat stukjes van belevenissen of ervaringen. Voel je vrij om te reageren op berichten of om eens door het archief te bladeren.
sep 10
« Terug |  Door: dixidito op vrijdag 10 september 2010 20:24

Door: Joke

Dag lieve mensen,

Vandaag aangekomen op onze vakantiebestemming voor een week. Reis ging eigenlijk heel goed. We zijn volgens planning rond 4.00 uur vertrokken in de hoop dat de meiden een groot gedeelte van de 6 uur duurende reis zouden slapen. Eerste opstakel: de meiden wakker maken en een huispakje aandoen zodat ze heerlijk verder konden slapen in de auto. Ik ging naar Saarah en Ton naar Lotte. Bij Sarah eerst haar dekbed afgedaan en opgevouwen (die moest ook nog in de auto ) en vervolgens bij het mooie slapende meisje de pyjamabroek uit getrokken en de sokken aangedaan. Daarna voorzichtig de broek aandoen (en dat alles terwijl ze op de buik lag te slapen). Toen heb ik haar voorzichtig wakker gemaakt. Ze was zo lief. Ze draaide zich om met een big en zei: "Wat gaan we doen mama?" Mama: "op vakantie" Sarah:"Naar het zwembadje?" Mama:"Ja, naar het zwembadje smelt smelt". Het was gelijk helemaal goed. Snel een longsleeve en een vest aangetrokken en naar beneden. Lotte was ondertussen ook al in het huispakje gehezen (wel over de pyjama (echt een papa actie ) en de meiden werden gezamelijk in de auto vastgesnoerd. Sarah:"Maar mama ik wil niet slapen." Mama: "Is niet erg schat het mag, maar het hoeft niet". Het enige goede antwoord leert de ervaring, want binnen 5 minuten was mevrouw vertrokken naar dromenland. Ze hoefde namelijk niet eigenwijs wakker te blijven, omdat mama graag wou dat ze ging slapen .

Wat we hoopte gebeurde...op af en toe een paar kreuntjes na hebben de meiden geslapen van 4.00 uur tot 8.00 uur!!!! Well done ladies!!

Toen zijn we heel rustig gaan ontbijten en hebben de meiden heerlijk een uur bij een AC wegrestaurant. We konden pas om 15.00 uur in het huisje dus hadden we geen haast. Het was heerlijk dat de meiden het gevoel hadden net pas in de auto te zitten terwijl het grootste gedeelte van de reis al achter de rug was. Een absolute aanrader . De laatste 2 uurtjes hebben de meiden zich vermaakt met dvdtjes kijken op een heééél klein televisietje (zoals Sarah het noemt ). Het enige lastige was dat Lotte het laatste uur mama's hand vast wilde houden. Kan je verzekeren dat dat kramp en rugklachten met zich meebrengt. Maar eerlijk is eerlijk we mogen niet klagen! Echt klasse dames!!

Ondertussen zijn de koffers uitgepakt, is de market dome bekeken en liggen de meiden te slapen (Sarah in een echt groot bed!!Ze wordt al groot ). We zijn moe, maar tevreden over de reis en daarmee onze eerste dag op het park. Morgen de Aqua Mundo maar is gaan inspecteren .

Wellicht tot een volgende update!!

 

 
Tags:

Naam:
Titel:
Reactie:
Reactie toevoegen    Annuleren  
 

Weblog zoeken

GoogleAds